tiistai 26. toukokuuta 2015

Simppeli onnittelukortti pienelle prinsessalle

Meidän perheessä kevät on aikaa, jolloin tarvitaan useampi onnittelukortti lapselle. Tämä yksinkertainen ja nopea onnittelukortti meni eräälle 2-vuotiaalle prinsessalle.



Dina Wakleyn perhonen on leimattu  suoraan isolle neliökorttipohjalle Rangerin Dye Ink Pad -musteilla. Leimasin perhosen kaksivärisenä siten, että ensin hieroin perhosen yläosaan vaaleampaa sävyä pink gunball ja alaosaan tummempaa wild orchid -sävyä. Teksti on leimattu mustalla sävyllä käyttäen Lawn Fawn kirjainleimoja.

Lopuksi koristelin perhosen vielä glitterliimatipoilla. 

Kaisa

sunnuntai 24. toukokuuta 2015

Vielä ehtii ylioppilaalle...


Toistan ehkä hieman itseäni, mutta pitääkö sitä muuta osatakaan tällä hetkellä tehdä, kuin ylippilaalle ruusukortteja! :)

Käytetyt tarvikkeet:


perjantai 22. toukokuuta 2015

Ruusukortteja

Minä olen täysin hurahtanut Marion Smithin ruusupapereihin. Ruusukortteja tulee nyt sitten lähes liukuhihnalla. 




Nämäkin kortit syntyivät helposti parista erilaisesta paperista, korttipohjasta ja kohotarrapaloista. Alemman kortin teksti on stanssattu Die-versions Lady Liberty fonttistanssilla.

Käyttämiäni papereita, Forever ja Carmie, on vielä kaupalla myynnissä. Nyt kannattaa ostaa paperit omakseen, ovat meinaan tarjouksessa!



keskiviikko 20. toukokuuta 2015

Paljettinauha on pop

Käänsin Marion Smithin paperin ympäri ja löysin kauniita ruusuja.



Leimasimet ovat Dina Wakleyn setistä. Alemman kortin kraft ympyrään piirustelin palluroita akryylimusteella ja leimasin päälle Chocolate baroquen taustaleimasimella käyttäen pinkkiä mustetta. Sydämet embossasin valkoisella kohojauheella ja ylemmän kortin tekstit on leimattu valkoisella musteella. Ympyröitä reunustaa paljettinauha. Alemman kortin puupahvikuvion väritin valkoiseksi Shake -tussilla.

sunnuntai 17. toukokuuta 2015

Kortti ylioppilaalle

Eilen treffailtiin Mikkelissä ja siellä sai alkunsa tällainen Ylioppilaalle kortti:


Linnea-digikuva on väritetty Caran d´ache Luminance kynillä ja stumpeerattu tärpätillä. Tausta on Marion Smithin Ruusu paperia. Lisäksi lisäsin korttiin pätkät pitsiä ja Vaaleanpunaisia tarratimantteja. Kuvan reunat mustetin Vaaleanpunainen Ranger Dye Ink musteella. Kuvaa nostin pohjasta kohotarrapaloilla ja leimattu teksti on Paperinauhan setistä. Kortti on rakennettu valkoiseen korttipohjaan.



tiistai 12. toukokuuta 2015

Musteita, musteita ja musteita


Innostuin leimailemaan ja leikkimään musteilla taustoissa oikein urakalla. Näissä korteissa on käytetty leimailuissa Archival Ink:n eri sävyjä ja taustoissa raikkaita Rangerin Ink Pad:ja.



Maisemiin sopivia leimasimia löydät mm Chocolade Baroquen valikoimista. Esim lehvistöt on leimattu Fantacy Woodland-setistä. Taustan musteet voi levittää esim musteenlevittimellä.

Lisää väriyhdistelmiä löydät blogistani.

maanantai 4. toukokuuta 2015

Piirustelua

En aina suunnittele tarkasti tekemiäni töitä ja tässä niistä yksi.


Kraft pohjaiseen art journaliin iloittelin ensin lyijykynällä ja sen jälkeen akryylimusteilla, Shake -tusseilla, puuväreillä ja Lindy´s stamp gangin misteillä. Ennen mistien suikuttelua suojasin osan sivusta kirkkaalla gessolla.