keskiviikko 10. joulukuuta 2014

On illan sini, luonto vaiti hetkisen ja tähtitaivas harmaa pilvinen

Jos Puuhiksen joulun teemaväri on turkoosi, minä olen ollut yllättävän harmaalla linjalla. 

Värjäsin perinteistä ruskeaa pakkauspaperia sekalaisilla sini- ja harmaasävyisillä suihkeilla ja roiskin joukkoon valkoista ja hopeanharmaata akryylisuihketta. Minä tein omistani toisen Goldenin Fluid Acrylic -maalista ja toisen akryylimusteista veden kanssa n. 1:1 suhteella. Sitä voi kokeilla myös 1:2-3 suhteella hyvälaatuisesta paksummasta akryylimaalista. Kun seoksen vesimäärä nousee yli 50% on mahdollista, että maali ei kestä pinnassa loputtomiin sidosaineiden riittämättömyyden vuoksi mutta tämä tuskin on ongelma jollei lahjapaperiensa oleta päätyvän museoon. 


Näistä ehdoton suosikkini on oikean alakulman paperi jonka päälle sidoin rusetin American Craftin ripsinauhalla. Vasemmaisimman paketin päälle leimattu lumihiutale on tästä Chocolate Baroquen setistä. Embossasin sen  isorakeisella kohopulverilla. Päällimmäinen paketti on suihkittu valkoisella lumihiutalesabluunan läpi. Rusettina on kirjansidontanauhaa.

En tiedä päätyvätkö nämä kortit ylläolevien pakettien seuraksi mutta värimaailma on samantyyppinen.

Picture Perfect-stanssilla leikatun kuvan tausta on tällä kertaa tehty PanPastelleilla mutta musteilla saisi hyvin samannäköisen. Lisäsin kimalleliimaa sinne tänne tai ehkä enemmin kaikkialle, kerrostin kuvan American Craftin teksturoidulle kartongille ja lisäsin muutaman syvänsinisen strassin.

Seuraavasta nipsaisin kylänäkymän pois ja lisäsin etualalle suloisen ketun.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti