lauantai 1. maaliskuuta 2014

Sama kortti, eri pasta

Olen jossakin vaiheessa elämääni tehnyt paljon erilaisia koepaloja halutun lopputuloksen saamiseksi. Kortteilussa en sitä ole aikaisemmin harrastanut, mutta näistä korteista tuli eräänlaisia koepaloja. Testissä olivat erilaiset kohopastat. 

Levitin taustoihin pastat Stencilgirlin sapluunan läpi ja annoin pohjan kuivua. Tämän jälkeen suihkutin pohjat märiksi Lindy´s stamp gangin suihkeella Shabby turbine teal. Lisäsin joukkoon vielä hiukan Steampunk sepiaa ja Lantern limeä. Suihkeet ovat Starburst -suihkeita, joten pohjassa on myös huikea kimalle. Annoin pohjien kuivahtaa.

Kuivamisen jälkeen leimasin pohjiin spraypullot Creative expressionsin leimalla, joka löytyy Urban life -setistä. Muste on Mix´d media inxien Midnight. Korostin leimakuvia valkoisella geelikynällä.


Ensimmäisessä kortissa Dreamweaverin kirkasta kohopastaa, joka jättää kiiltävän pinnan. Jos olisin puhdistanut pinnan kostealla suihkeiden jälkeen, olisi lopputulos puhtaampi. OMG! -teksti on kaupan omia leimasimia ja punainen muste on sävyltään Schoolhouse.


Tässä puolestaan Dreamweaverin valkoista kohopastaa. Se on kuivuttuaan mattapintaista. Punainen muste on sävyltään Adobe.


Shimmerzin Teal me no lies -tekstuurikohopastaa. Tässä on mukana sattumia, jotka tekevät kauniin, elävän pinnan. Tekstileima on Teresa Collinsin setistä. Punainen muste on sävyltään Pomegranade. Lisänä vielä muutama puolihelmi.


Kohopastana Shimmerzin Lemon drop. Hyvin sileä ja helposti levittyvä pasta. Pinnasta olisi saanut puhtaamman jos olisi käsitellyt sen kostealla suihkeiden jälkeen. Tähän kuitenkin sopii vähän rosoisempi pinta.

Hommaa aloittaessani mietin, että tuleekohan näihin kovinkaan suuria eroja, mutta aika pienillä muutoksilla korteista tuli näöltään ja tunnelmaltaan erilaisia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti