sunnuntai 28. kesäkuuta 2015

Kesän kukkaloistoaChocolade Baroquen leimat sopivat hyvin erilaisiin tyyleihin. Olen tehnyt näillä kukkaleimoilla niin herkkiä kuin räväkämpiä töitä.


Paneelit on tehty lehtiön taustapahveille, jotka on leikattu samankokoisiksi. Olen ensin telannut akryylimaalia pohjaan ja levittänyt sapluunan läpi krakleerauspastaa taustaan. Myös kohopasta sopii tähän, siinä vain pintaan ei tule krakeleerausta. Kun pasta oli kuivunut,  leimasin mustalla Archival Inkillä kukkia ja lehtiä taustaan.Kukkaset ja tekstit on leimattu ohuelle paperille, esim kaavapaperi voisi olla vastaava. Ennen kukkien leimaamista osa papereista on värjätty gelli platella akryylimaalein. Tekstit (Donna Downey She) on leimattu värjäämättömälle paperille. Kukat ja tekstit on kiinnitetty leikkaamisen jälkeen pohjaan Goldenin matte mediumilla. Matta medium sopii tähän paremmin kuin kiiltävä (Glossy).


Paperi kuivui lähes läpinäkyväksi värittömiltä osuuksilta. Tuunasin sävyä hieman, jotta se uppoisi paremmin taustaan Rangerin Ink Pad-musteilla. Levyjen reunat voi käsitellä esim mustalla akryylimaalilla sormella levittäen. Itse käytin Gelatoksia.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti