lauantai 22. elokuuta 2015

lumimyrskyä kesän keskellä

Joulukortti tuli Millan suusta hetimiten, kun näki tämän kortin. Noh juu. Kyllä se vaan lumimyrskyltä näyttää, kun oikein haluaa :D


Tämän seuraavan kortin fiilikset on minulla heti kesäisellä kukkapellolla vaikka tumman puhuva onkin.Ja tämä kortti on mnusta suoraan vedestä. Jääkiteitä pinnalla.

Se kuinka yllä olevat kortit tein, niin selviää toivottavasti seuraavista kuvista:


Eli leikkasin Daler-Rowneyn HeauvyWeight A4 paperista 4 10cm x 15cm paperin palaa, jonka reunat suojasin huonohkosti liimaantuvalla washiteipillä. Varmistin, että teippi ei tartu pohjaan kiinni vielä tartuttamalla sen ensin omaan käteeni ja sitten vasta paperiin. Ripottelin sen jälkeen paperin pinnalle vapaasti Stampendouksen Chunky White embossing enamel kohojauhetta ja kuumensin askartelupuhaltimella jauheen paperin alapuolelta sulaksi. Näin muruset eivät lennelleet pitkin poikin askartelutilaa...


Sulatuksen jälkeen sivelin isolla siveltimella pienen määrän Lindy´s Stamp Gangin Magical jauhetta ( sininen: Ocean Breeze Blue, punainen: Cotton candy pink, Musta: Midnight rendezvous)


Ja muutamalla suihkauksella vettä sain Magicalin väripigmentit näkyviin ja kiinnittymään paperiin. Näitä kortteja olisi voinut tehdä vaikka kuinka monta. Joka kerran tuo värin ilmestyminen veden avulla on yhtä huikeaa!

Kuivauksen jälkeen irrotin teipit pois paperin reunoilta. Lisäsin kuvat sopivan kokoisiksi leikattuihin korttipohjiin kohtarroilla ja lisäsin muutaman tarratimantin mukaan.2 kommenttia: