keskiviikko 15. toukokuuta 2013

Melting Pot

Melting Pot on Rangerin näppärä sulatuspannu joka kuumenee suurimmalla asetuksellaan vähän yli 150 asteiseksi. Korkein asetus on omiaan esimerkiksi Ultra Thick -kohopulverien sulattamiseen. Laite sopii myös saippuan, mehiläisvahan tai vaikkapa suklaan sulatukseen, kutistemuovin kutistamiseen ja polymeerimassakuvioiden paistamiseen. Suklaalle tai muille elintarvikkeille on tosin parasta varata oma projektipannunsa.

Ensimmäinen oma projektini oli kohopulvereilla kuorrutetut, leimatut riipukset. Maalasin stanssattuja puupahviriipuksia mustalla akryylimaalilla. Sitten kuumensin useampaa eriväristä kohopulveria pannulla ja dippasin palat pannuun.

Seuraavassa vaiheessa töpötin leimasimeen hopeanväristä mustetta, kuumensin kohopulveripinnan puhaltimella uudelleen ja tiputin leimasimen akryylipalikan kanssa kuumalle pinnalle. Annoin massan jäähtyä rauhassa ja irrotin leimasimen.

536188_467480286657350_856416260_n

Puuhis puolestaan oli kokeillut mehiläisvahalla kuorruttamista omalla pannullaan. Vaihekuvilla varustettuun postaukseen pääsen klikkaamalla kuvaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti