maanantai 16. joulukuuta 2013

Pieni rauhallinen hetki

Ihanaa päästä taas hetkestä aikaa skräppäilemään! Joulukortit on rohmaiseet syksystä hyvin askarteluaikaa ja muut projektit on jääneet vähemmälle. Tämä taas onneksi korjaantuu kohta kun joulu on ohi. :)


Leiska on tehty 12"x12" valkoiselle kartongille. Suihkin Lindy's Stamp Gangin Flat Fabio mistejä (Summer Lovin' Sun ja Pink Ladies Pink) StencilGirl Productsin Damask sabluunan läpi. Kuivattelua märissä työvaiheissa joudutin kuumailmapuhaltimella. Leimailin The Artistic Stamperin Calligraphic Mat #12 mustalla VersaFinella osittaisia tekstin pätkiä. Lisäkerroksen loin levittämällä krakle sabluunan läpi palettiveitsellä Shimmerz Paintsin kohopastaa TextureZ Sandy Stonea.


Kuviopaperit on Teresa Collinsin Sweet Afternoon 6"x6" paperikosta. Papereiden reunat on ressattu reunan vanhentajalla. Samoista papereista tein myös koristeita epoksitarraneliöillä. Liimasin ruudut paperille ja leikkasin saksilla tarran viertä pitkin.


Otsikko on stanssattu Die-Versionin Missy Micro fonttistanssilla samoilla suihkeilla värjätystä 4CC:stä. Ennen stanssausta liimasin paperin taakse Bilteman kaksipuoleista leveää teippiä, jolloin kirjaimista saa kirjaintarroja ja niitä on helppo asetella paikoilleen esim. pinseteillä. Journaling on kirjoitettu 0,2mm Neopiko Line 2 tussilla.

Koristeina käytin metallikoristeita, Scrapfellowin puupahvikuvioita, puolihelmiä helmihattujen sisällä, hiuspinnin ja klemmareita. Kiinnittämiset tein Glossy Accentsilla, kaksipuoleisella teipillä ja kohotarrapaloilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti