tiistai 17. joulukuuta 2013

Talvista maisemaa

Olen alkutalven tehnyt kortteja paljon samoilla leimoilla ja yksi kovassa käytössä olleista on Chocolate baroquen Winter edges -setistä löytyvä tyylitelty kuusikko. Tällä kertaa leimasin sillä läpinäkyvälle kalvolle vedenkestävällä musteella.


Taustan leimasin silkkipaperille Decorative edges -setistä löytyvällä kuplaleimalla. Ajatuksena oli luoda lumimyräkän tuntua reunoille. Ryttäsin silkkipaperin ja liimasin sen Mod podgella taustaan. Suihkuttelin päälle hiukan kimalletta sisältävää mistiä. Taustan kuivuttua käytin stanssauksesta syntynyttä kehystä sapluunana ja maalasin gessolla valkoiseksi kohdan, johon liimasin kehyksen. Myös kehys on maalattu gessolla. Ennen liimaamista laitoin vielä taustan ja kalvon väliin hiukan Mica -hiutaleita.

1 kommentti:

  1. Niin ihana kortti! <3 Tää on ehdottomasti paras ja kiinnostavin askartelublogi mitä tiedän! Vietän välillä tuntikausia näitä postauksia lukien ja samalla klikkaillen tuotteita, millä askartelut on tehty. Tosi hyvä juttu, että viitsit tehdä ohjeet ja materiaalit joka postaukseen. Olen harkinnut skräppäyksen aloittamista, tähän mennessä kun ollut vaan kortteilulinjalla. Täytyy alkaa säästämään, jotta pääsen ihanuuksia ostelemaan sitten kaupastasi :)

    VastaaPoista