keskiviikko 7. toukokuuta 2014

Askartelupirtin satoa - romanttisia mixed media tauluja

Pidin Askartelupirtillä kaksi Mixed Media kurssia romanttisen roskan henkeen. Toisella kurssilla teemana oli metallin sävyt ja toisen mistit. Tein kurssilla itsekin mallityöt ja tälläistä syntyi siellä.

Kanvas-pohjaan on ensin sommiteltu kukkasia, metallikoristeita, stanssattuja kuvioitaa ja tietysti niitä roskia ja kaikki on kiinnitetty Goldenin Extra Heavy Gel Mediumilla. Sen jälkeen työ on käsitelty gessolla valkoiseksi. Maalasin työn Verday-metallimaaleilla ja käsittelin hieman maalipohjaa ruosteiseksi. Lisäsin myös turkoosia Lindy'sin mistiä tuomaan tauluun väriä. Viimeistelin värityksen hopeanvärisellä patinavahalla.
Toinen työ oli väritykseltään hempeämpi. Se on toteutettu kokonaan suihkeilla - keltaista ja eri värisiä vihreitä mistejä. Väritys on viimeistelty kullanvärisellä patinavahalla.2 kommenttia:

  1. Mielettömän upeita!! Onko tulossa tämäntyyppiselle tekniikalle kurssia vielä nyt keväällä/alkukesällä? Meitä vois ehkä olla tulossa ainakin 4hlöä, jos aikataulu on sopiva. Saa olla viikolla, mutta ehtoolla, kun tunti menee jo matkaankin/suunta.

    VastaaPoista
  2. Ota yhteyttä Elinaan, niin varmasti saadaan kurssi järjestettyä!

    VastaaPoista