torstai 15. toukokuuta 2014

Toisenlainen mistitausta

Vaikka kiirettä onkin pitänyt niin onneksi ei aivan niin kiire ole ollut, ettei vähän ehtisi skräpätäkkin. Tätä sivua olen tehnyt nyt viikon verran aina muutaman minuutin kerrallaan kun on saanut hengähtää. :)


Kuvasin myös vähän vaihe vaiheelta kuvia tämän leiskan tekemisestä. (osa kuvista on keskellä yötä otettuja, joten niinden laatu on vähän niin ja näin, mutta otinpahan kuitenkin) :)

Suihkin askartelualuselle Lindy's Stamp Gangin mistejä Plumeria Pink ja Ocean Breeze Blue, sekä sumupullolla vähän vettä. Mitä vähemmän vettä käyttää sitä intensiivisemmän värinen taustasta tulee. Silittelin 12" valkoisen American Craftsin paperin misti-vesi kerroksen päälle ja nostin sen pöydälle kuivamaan rauhassa.Kuivan paperin päälle suihkin Shake maalitussilla Spritzerin kanssa Scallop sabluunan läpi. 2,5mm fine kärkiset Shake tussit mahtuvat Spritzeriin, mutta XL tussit eivät.Leimasin taustalle tekstuuriksi Textures leimasinsetin tekstileimalla Brilliancen Pearlescent Purplella, jonka kuivuttua leimasin Creative Expressionsin Mini Swirl leimoilla Versa Markilla ja embossasin ne mustalla Cosmic Shimmerin Detail Blackillä. Mustat roiskeet tein Cormic Shimerin Ultra Thick kohojauheella. Kohojauhe roisketekniikasta voit lukea esim. käynnissä olevasta Addicted to Technicsin haasteesta täältä. Lisäksi kiinnitin taustalle lankaa koristeeksi kiinnittäen sen pienillä liimapisaroilla sieltä täälltä.
Tein toisen samanlaisen paperin misteillä, jolle leimasin Chocolate Baroquen Mackintosh Beauty setin ruusuja VersaMarkilla ja Embossasin Detail Black kohojauheella ja leikkelin saksilla irti. Ruusut ja kuva on kiinnitetty 0,5-3mm kohotarrrapaloillaOtsikko on kirjoitettu mustalle kartongille sinisellä Shake maalitussilla ja leikattu saksilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti