torstai 14. maaliskuuta 2013

Ei mainoksia, kiitos

Tänään oli kylttikurssi jonka tarkoituksena oli tehdä pieni kehys viime aikoina suosittujen mixed media -taulujen tyyliin. Yksi ihana esimerkki nähtiin Maikkikselta jokin aika sitten.Tekniikkaan kuuluu, että suurin osa pohjasta ja käytetyistä koristeista maalataan ja kuorrutetaan samalla maalilla, usein valkoisella gessolla. Jälkeenpäin voidaan lisätä muita värejä maaleina tai vaikkapa suihkeina. Kontrastiksi osa koristeista voidaan jättää käsittelemättä kokonaan.

En innostunut tällä kertaa gessosta, joten käytin sen sijaan Ver-Day-maaleja. Maalasin ensin pahvisen pohjan ja kaikki koristeet kertaalleen kuparilla ja töpöttelin päälle hieman patinaa.

kehys 004

Seuraavaksi liimasin pohjamaalatut koristeet paikoilleen Glossy Accentilla. Höyhen, prikat, nepparinosat, napit, helminauha, rypistetty paperikukka, metalliruusut ja muut sekalaiset osat ovat peräisin omista varastoistani. Perhonen on rakennettu kahdesta erilaisesta filigraaniosasta joista molemmista on leikattu pala pois. Kukan keskellä on haaraniitti.

kehys 007

Liimaamisen jälkeen koko komeus sai toisen kerroksen kuparimaalia. Sen jälkeen töpöttelin koristelluimmasta kulmasta ulospäin kaiken päälle vielä hieman pronssimaalia ja suihkutin perään patinaa.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti