maanantai 18. maaliskuuta 2013

Ruskeaa

Selvästi päässä pyörii nyt ruskeaa joka pitää päästää sieltä ulos. Aloitin tämänpäiväisen kortin tosin uudella lempimusteellani, Mix'd Media Inxin Denimillä mutta jotenkin se muuttui ruskeasävyiseksi matkan varrella. Suihkautin leimasimeen vähän vettä musteen perään. Liian vähän, jotta olisin saanut kaipaamani feikkiakvarelliefektin joten jatkoin levittämistä vesivärisiveltimellä. Käyttämäni kukka on Chocolate Baroquen Lace Fragments -setistä.

ruskea1

Levitin samaa sinistä taustalle musteenlevittimellä Artistcellarin katedraalisetin Rouen -sabluunan läpi. Seuraavaksi suihkin sekä taustan, että kukan päälle Starburst -suihkeita sinne tänne, ilman sabluunaa. Värit olivat Whale Watch Blue ja Clam Bake Beige.

Roiskin reilusti jälkimmäistä väriä myös ohuen, silkkipaperityyppisen ruskean pakkauspaperin päälle ja kuivasin paperin kuumailmapuhaltimella. Leimasin yhdellä pitsisetin leimasimista sinisellä taustalle siten, että otin pelkän kumilevyn käteeni, levitin sille musteen ja leimailin pieniä osioita sormin painelemalla aina kunnes muste loppui. Lisäsin mustetta ja jatkoin kunnes paperi näytti tältä:

ruskea2

Revin paperista leveän suikaleen ja taittelin sen satunnaisesti. Seuraavaksi oli vuorossa nauha värjääminen. Otin pätkän luonnonvaaleaa puuvilla-hamppunauhaa ja värjäsin sen Dark Chocolate Truffle -Starburstilla. Sävy oli vähän turhan punertava kokonaisuuteen joten töpöttelin sen päälle sinne tänne vähän tummempaa ruskeaa Mix'd Media Inxin Trufflea. Kun kerran olin päässyt töpöttelyn makuun, kävin samalla värillä läpi myös kukkakuvion ja taustan reunat. Ennen kokoamista leimasin taustalle vielä kolmannella pitsisetin leimalla ja Fresh Blooms -setin tekstillä. Kokoaminen hoitui kohotarrapaloilla, liimalla ja kaksipuolisella teipillä.

ruskea3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti