sunnuntai 10. marraskuuta 2013

Millan skräppäyksen alkeet kurssin satoa

Eilen, lauantaina, pidin Paperilohikäärmeessä skräppäyksen alkeiskurssin, jolle saatiin pari innokasta osaanottajaa. :) Elina oli kasannut meille aivan mielettömän ihanat kurssikitit, joista kasattiin leiskat.


Mukaan kurssille lähti Anu-Riikka, Heidi ja PiHi, joka on myöskin Paperilohikäärmeen desingtiimiläinen ja tuli viettämään meidän kanssamme lauantai-iltaa.

Kaikki saivat leikansa suunnilleen valmiiksi illan kurssin aikana, vaikka pari minuuttia mentiinkin yliajalle. Räpsin muutaman kuvan puolivälistä kurssia ja kuvia myöskin keskeneräisistä töistä.


Kurssikittiin Elina oli kasannut meille muunmuassa ihania Teresa Collinsin Stationery Noted paperipakkauksen sivuja, klemmareita, nauhoja, metallisen riipuksen, Teresa Collinsin Everyday Moments tai Sweet Afternoon leimasimia, Scrapfellowin puupahvikuviota ja nappeja.

Itselläni jäi journalingin kirjoittaminen kotiin tehtäväksi ja muutaman koristeen kiinnittäminen, mutta muuten sivu valmistui kurssilla ohjaamisen ohessa.


Taustaan on piirreltu kulta- ja hopeatussilla Tando Creativen Burning Rubber sabluunan läpi ja päälle on leimattu Teresa Collinsin Everyday Moments leimasetin leimasimilla. Roiskeita tein Lindy's Stamp Gangin mistillä. Otsikko on kasattu Die-Versions Lady Liberty fonttistansilla stanssatuista kirjaimista.


Kiitos kurssilaisille kivasta illasta!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti