keskiviikko 13. marraskuuta 2013

Remember... Art Journal

Sain tehtyä aukeaman lisää Dylusions Creative Journal kirjaani. Kirjoja löytyy taas Paperilohikäärmeen valikoimasta sekä isona (jollainen itsellänikin on), että pienenä.


Tämän aukeaman tausta on maalattu ensin gessolla, sillä aikaisemman sivun mistit ja muut mediat olivat päässeet valumaan tähän aukeamaan ja halusin aloittaa tekemisen "puhtaalta pöydältä". Kuivan gesson päälle suihkin Lindy's Stamp Gangin mistejä Frenchy's Pink Pouf, Hisbiscous Rose, sekä French Lilac Violet. Kuivattelin suihkeet kuumailmapuhaltimella, jonka jälkeen piirtelin Oblong Square Long ja City Scape sabluunoiden läpi 0,5mm Neopiko Line2 tussilla. Tuputin Brilliancen Pearlescent Purple mustetta Whimsey Script Stencil sabluunan läpi, jonka jälkeen embossasin tuputtelut kirkkaalla kohojauheella. Vasemman kulman kiekurat on leimattu IndigoBlun isolla Vintage Flourish leimalla mustalla VersaFinella ja embossattu samaisella kirkkaalla kohojauheella. (Leimaa on saatavilla myös pienempänä.)

Tekstit on Teresa Collins Designin Everyday Moments leimasinsetistä. Remember... on leimattu mustalle kartongille VersaMarkilla ja embossattu Cosmic Shimerin Detail True White kohojauheella. Ennen etenkin hienojakoisilla kohohauheilla embossaamista kannattaa pinta käsitellä antistaattisella tyynyllä, eli sähköisyydenpoistajalla. Se vähentää kohohauheen tarttumista ylimääräisiin "roiskeisiin" ja sormenjälkiin, jolloin leimakuvasta tulee siistimpi. Tekstin ympärillä olevat kehykset on piirrelty valkoisella ja mustalla geelikynällä. Loput sanat on leimattu 4CC kartongille mustalla VersaFinella ja embossattu kirkkaalla jauhella. Sanat on leikattu saksilla irti ja liimattu Scotchin Strong & Precise liimalla kirjaan.

-Milla

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti