perjantai 1. marraskuuta 2013

Tule joulu kultainen

Kulta- ja hopeakartonki ovat aivan ihania stanssattavia. Muovitetunoloisessa pinnassa on jotakin, joka leikkaantuu monimutkaisissakin kuvioissa helposti. En yleensä pidä keltakullasta oikein missään muodossa, mutta joulunaikaan otteeni usein lipsuu. Niin kävi tänään.


Ensimmäisenä stanssasin Die-Namitesin joulutähden. Se sai taustalleen valkoisen paneelin jonka maalasin Shimmerzin kimmeltävällä Blingz-maalilla. Värin nimi on Pixie Dust joka kieltämättä kuvaa sitä hyvin. 


Toinen kortti valmistui lähes samalla kaavalla. Stanssina oli Die-Namitesin Pine Wreath ja taustapaneelin maalina hieman edellistä hillitymmin kimmeltävä Shimmerz värissä Evergreen. Jouluiloa -nauhan löysin melkein naapurista Eurokankaasta. Niittasin sen paikoilleen molemmista päistään ja väritin hopeanväriset niitit varovasti kultatussilla.


Kolmikon viimeinen on niin tyypillistä minua, että melkein naurattaa. Mutta kukapa tyttö ei olisi onnellisimmillaan kiekuroiden ja kukkasten kanssa? Die-Namitesin Elegant Holly on juuri sellainen stanssi jota olen kaivannut talvisten kukkien pohjalle. Kukkien molemmat kerrokset on leikattu Spellbindersin Create-A-Flake 3 -setin stansseilla. Valkoiset kukat on maalattu samalla kimaltelevalla maalilla kuin ensimmäisen kortin paneeli.

Leimasin ja embossasin pohjaan vielä vähän lehtiä, reunoja ja tekstin Chocolate Baroquen Steampunk Christmas -setin leimasimilla Lindy's Stamp Gangin Caesar's Gold -kohojauheella. Suurin osa Lindyn jauheista tämä mukaanlukien on hieman läpikuultava ja todella hohtava. Pidän siitä, että niiden jälki on herkempää kuin monien muiden, täysin peittävien pulvereiden.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti