torstai 23. tammikuuta 2014

Kolme tapaa

Tein kolme korttia tällä ihanalla Chocolate Baroquen Cornflower leimasimella. Leimasin on ollut itselläni jo hetken, mutta pääsin vasta nyt käyttämään sitä.


Ensimmäisessä kortissa käytin musteen sijaan leimaamiseen akvarelliliituja. Suihkaisin liidun pintaan hieman vettä ja hieroin sormella liidusta irti väriä leimasimeen. Kun olin levittänyt koko leimasimen alueelle värin suikin työalustalle ohuen kerroksen vettä, johon painoin leimasimen ja liikuttelin sitä vähän paikoillaan. Tein ensimmäisen leimauksen suttupaperille ja toisen valkoiselle pellavateksturoidulle kartongille. Käytin samaa kartonkia myös kortin alemmassa kerroksessa johon leimasin Creative Expressionin Mini Swirl kiekuroita Brilliancen Pearlescent Purplella ja Coralilla. Lisäksi kortissa on käytetty mustaa kartonkia ja geelikynää.


Toiseksi kortiksi tein muistokortin. Korttiin leimasin kukan VersaMarkilla ja embossasin mustalla kohojauheella. Ennen leimaamista ja embossausta käsittelin pinnan sähköisyydenpoistajalla, joka estää kohojauheen tarttumisen esimerkiksi sormenjälkiin. Myös kortin reunat saivat embossauksen. Lopuksi koristelin korttia muutamalla Want2Scrapin strassilla.


Kolmanteen korttiin leimasin Cornflowerin mustalla Versafinella ja väritin Splash Inkeillä (Maikkis teki näistä aivan mahtavan tutoriaalin, käy kurkkaamassa se täältä.) Stanssasin neliöstanssilla kolme ikkunaa paneeliin ja piirtelin tikkauksia geelikynällä. Taustapaperi on akvarellipaperia, jonka maalasin Americana akryylimaaleilla Royal Fuchsia ja Primary Yellow. Kortin reunoihin levitin sormella myös vähän Brilliancen musteita.

Kaikki kortit on tehty 12cm x 12cm kokoisille korttipohjille ja paneelit on leikelty giljotiinipaperileikkurilla.

-Milla

3 kommenttia:

  1. Olipa hyvä kirjoitus ja taitavasti ja tarkasti tehdyt mallikortit. uskomatonta, miten erilaisia kortteja saa samalla leimasimella.

    VastaaPoista
  2. Kaikki ovat kivoja mutta ensimmäinne on kyllä minun ehdoton suosikkini. Mieletöntä on myös värien käyttö. Mietimme juuri tänään yhden asiakkaan kanssa kuinka tuo leimasin on vähän tylsä kun ei sillä varmaankaan osaa tehdä kuin sinisiä kukkia. Todistit meidät vääriksi!

    VastaaPoista
  3. Kiitos! :) Mä pidän tästä leimasta hurjasti! Oon hipistelly sitä käsissä jo monen monta päivää, että pääsis tekemään sillä :D

    VastaaPoista