maanantai 13. tammikuuta 2014

Sydäntä kahdella tapaa

Meille on Maikkiksen kanssa iskenyt kummallekin romanttinen kausi. Toisaalta, ystävänpäivä on kohta ovella joten on kenties sen aikakin. 

Tein kaksi korttia melkein samoista elementeistä: kuviopaperista, embossatusta Chocolate Baroquen sydämestä ja Spellbindersin taustastanssilla leikatusta kuviosta. Turkoosissa kortissa sydän on embossattu valkoisella kohopulverilla kuviopaperille. Liimasin leikatun sydämen vielä valkoiselle kartongille ja leikkasin uudelleen sille pienet kehykset.


Vaaleansinisen kortin sydän on embossattu valkoiselle pohjalle Lindy's Stamp Gangin helmiäishohtoisella kohopulverilla. Hempeälle kuviopaperille ja kirjansidontanauharusetille on haettu ryhtiä sinisellä kehyksellä


Unohdan aina mainita tuotteet, joita käytän kiinnittämiseen koska se on olevinaan jotenkin itsestäänselvää mitä se ei missään nimessä ole. Näissä korteissa aloitin liimaamalla kuvioleikkeen kuviopaperille Scotchin Strong & Precise -liimalla. Pistin pieniä pisteitä liimaa sellaisiin kohtiin joihin sitä mahtui. Koko kuviota ei tarvitse saada peittoon. Paperikerrosten toisiinsa ja korttipohjaan kiinnittämiseen käytin kaksipuolista teippiä. Nauhan päät on myös kiinnitetty teipillä kuviopaperin taakse. Sydämet on nostettu koholleen 3D-tarranauhalla. Strasseissa on oma tarransa mutta tällä kertaa käyttämäni puolihelmet vaativat liiman. Käytin Strong & Precisea mutta esimerkiksi Glossy Accents tai Diamond Glaze käy erinomaisesti.

1 kommentti: