perjantai 24. tammikuuta 2014

On turvallista käyttää kuumaliimapyssyä kun on hyvä mies vierellä vahtimassa ja halimassa kun polttaa näppinsä

Noin minä kirjoitin häidemme ohjelmalehtiseen jossa julkaisimme "valamme". Mies on taas kuunnellut sormienpolttamiskiroilua kun sain pitkästä aikaa kangaskukkahepulin. Tein satiininauhoista, pitseistä, ric-rac-nauhasta, Lindy's Stamp Gangin suihkeella värjätystä ohuesta puuvillakankaasta, sifongista, organzasta, satiinista ja taftista erilaisia ruusukkeita. Näitä ja muutamia muita on tarkoitus väsätä tulevalla kangaskukkakurssilla.


Näidenkin jälkeen kukatti ja silmiin osui Vintaj Patinoiden herkulliset värit. Täytyy myöntää, että olen käyttänyt niitä aivan liian vähän ja pysyttäytynyt valmiissa väreissä. Niitä pystyy kuitenkin sekoittelemaan vapaasti ja tippapään avulla sekoitussuhteet ovat helposti toistettavissa.

Ensin maalasin filigraanikukan vain yhdellä värillä, annoin hetken kuivua, kuivasin loppuun kuumailmapuhaltimella ja hioin lopulta metallin kohokuvioita hieman esiin. Kuumennus auttaa mustetta kiinnittymään ja lisää pinnan kestävyyttä.


Sitten tajusin, että näihin voisi käyttää useampaakin väriä.


Entä jos nämä kerrostaisi?


Tai koristelisi puolihelmillä? 

2 kommenttia:

  1. Oi, mitä ihanuuksia oletkaan taas tehnyt. Todella kauniita <3

    VastaaPoista
  2. Oi oi, mitä kukkia. Varsinkin nuo metalliset salpaavat melkein hengen kauneudellaan. Pitänee piipahtaa putiikin puolelle.

    VastaaPoista