tiistai 18. helmikuuta 2014

Maalari maalasi taloa

Mainitsin aiemmin, että minulla on ollut hämmentävän romanttinen olo viime aikoina ja se tuntuu jatkuvan edelleen. Tällä kertaa se pursui sormenpäistä ystävänpäivälahjaksi tarkoitettuna minialbumina.


Nyhdin 70 mm levyisestä maalipensselistä harjakset pois pihdeillä. Puuosan maalasin vedellä ohennetulla valkoisella akryylimaalilla. En halunnut täysin peittävää jälkeä vaan toivoin puun syiden jäävän kuultamaan hieman läpi. Maalin kuivuttua suihkautin varteen mielettömän ihanaa Time Travel Teal -suihketta.

Itse albumiin leikkasin 6"x6" Love You Madly -kuviopaperilehtiön sivuista 6 senttiä leveitä suikaleita joiden päät nuuttasin ja taitoin 1" kohdalta. Lopulta kokosin albumin kaksipuolisella teipillä. Pään taittaminen teki albumin yläreunasta paksumman ja pitää sivut hieman erillään toisistaan jolloin koristeet ja kuvat mahtuvat väliin paremmin. Sisäsivuilla on lehtiön papereista leikattuja ja yksivärisiä koristesuikaleita ja tarinointilappusia.


Pitsinauhat ovat vanhoista varastoistani. Liimasin ne metallivanteen ympärille Diamond Glazella (Glossy Accents toimii yhtälailla) ja sivulle kuumaliimalla. Rullatut kartonkiruusut on myös liimattu paikoilleen kuumaliimalla. Lopuksi liimailin turkooseja tarratimantteja sinne tänne. Ne tai puolihelmet taitavat olla useimpien töiden viimeinen vaihe, vaiko?

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti