perjantai 14. helmikuuta 2014

Satuprinsessaa ei ollutkaan

Sen sijaan prinsessoillekin sopivia mekkoja syntyi torstain taidemekkokurssilla useampia. Tarkoitus oli koota fantasiamekko paperista, pitsistä, kankaista ja muusta mieleentulevasta paperitorson ympärille. Jossain vaiheessa tosin huomasimme, ettei kukaan muistanut käyttää paperia. Materiaaleja taisi olla turhankin paljon valittavaksi.


Korsetteja oli kahdenlaisia, tein osan Barbien ja osan Lucy-nuken päälle. Nuket käärittiin ensin tuorekelmuun jonka päälle liimattiin mahdollisimman tiukasti paperisuikaleita kahteen kerrokseen. Käytin liimaamiseen Eco Green Craftsin akryylimediumia. Hommaan käy moni muukin aine kuten Mod Podge, decoupage-lakka tai liisteri. Jos pinnasta haluaa aivan sileän, kannattaa liimata kolmaskin kerros suikaleita ja hioa pintaa hieman kun korsetti on aivan kuiva.

Milla maalasi pohjan ensin mustaksi ja päällysti sen sitten Mod Podgen avulla kokonaan kimalteella. Alunperin punasekainen glitteri muutti väriään kun se lakattiin lopuksi puolihimmeällä spraylakalla mutta lopputulos oli kenties jopa alkuperäistä kauniimpi.Ulla sai mekkonsa seisomaan metallilangan avulla epäilyksistämme huolimatta. Puuvillabatistahame leimailtiin kukkakuvioiseksi Stazonilla ja suihkutettiin helmiäishohtoisella suihkeella.


Myös PiHi suihki lopuksi mekkonsa uusilla upeilla Starbust-sävyillä Time Travel Teal ja Rusty Lantern Lime. Hameosa on kokonaan harsokangasta joka värjääntyy todella hyvin. Tämä kuva on otettu niin, että hameen alla oli vähän turhan suuri purkki pitämässä sitä pystyssä. PiHin omassa blogissa on paremmat kuvat.


Minnan mekossa lepattelee mielettömän kimaltavia perhosia jotka saivat kaverikseen hopeanhohtoisen helman.


Jäämme odottelemaan Emmin lopputulosta mutta alku ainakin näyttää lupaavalta. Korsetti on maalattu päältä mustalla akryylimaalilla ennen violetin pitsin kiinnittämistä ja suihkutettu sisältä violetilla mistillä.

2 kommenttia:

  1. Noniin, nyt oon lopullisesti katkera mahataudilleni, olisin niiiiiiin halunnut olla mukana. Ihania!

    VastaaPoista
  2. Nää on NIIIIIIIIIN UPEITA !!!!!!!

    VastaaPoista