lauantai 23. elokuuta 2014

Huulirasvaa ja akryylimaalia

Olen innostunut viimeaikoina pelaamaan noiden akryylivärien kanssa enempi vähempi ja varsinkin ns. resist tekniikat kiinnostavat. (Miten ihmeessä muuten tuon resist -sanan voi kääntää suomeksi? Vastustus, suojaava? )

Markkinoilla on askartelukäyttöön tarkoitettuja vahamaisia resist-aineita kuten MicroGlaze joka sisältää muun muassa parafiiniöljyä. Jossakin videossa minua tuli vastaan vaihtoehtona  valkovaseliini jonka käyttö on hyvin pitkälle samanlaista. Siitä se idea sitten lähti. Pöydällä maannut huulirasva sisälsi valkovaseliinia ja pitihän se sitten testata. Hyvin toimii.

Video tekniikasta löytyy siis YouTubesta.

Korttipohja on tehty paksummalle paperille joka kestää akryylivärit hyvin. Ensin maalasin pohjaan keltaisen akryylikerroksen, sen jälkeen leikin huulirasvalla ja mustalla akryylivärillä ja sitten tein tuon valkoisen kerroksen joka näkyy videolla.

Ampiaiset ovat Chocolate Baroquen The Rose Tree leimasin setistä ja ne on leimattu korttipohjaan Archival Inkillä. Pari ampiaista on leimattu erilliselle paperille ja väritelty hieman keltaisella. Leikkauksen jälkeen ne on kiinnitetty pohjaan kohotarroilla


2 kommenttia:

  1. Hyvä idea. Huulirasvoja lojuu nurkissa narkkiskäytön jälkeen useampi. Lopetin vallan, joten nyt on käyttöä :D ainakin osalle :D

    VastaaPoista
  2. Mahtava kortti ja tekniikka!

    VastaaPoista