maanantai 1. syyskuuta 2014

Kaisa esittäytyy

Moikka!

Olen Kaisa, kohta kolmekymppinen askartelija Tuusulasta. Innosta puhkuen liityn nyt uutena jäsenenä Paperilohikäärmeen designtiimiin.


Olen pitänyt askartelusta koko pienen elämäni mutta noin kolme vuotta sitten harrastus vei mennessään ja sillä tiellä olen. Hurahdin tuolloin korttien tekemiseen ja perustin myös oman Kaisa värkkää -blogini. Pari vuotta sitten löysin skräppäämisen ja se maailma on vienyt minua mukanaan siitä lähtien.


Lempimateriaalini on paperi mutta neulon myös mielelläni ja teen joskus koruja. Tyyliäni voisi kuvailla selkeäksi ja simppeliksi maustettuna jollakin jujulla. Lempityylini on ehdottomasti mixed media - eli kaikkea sekaisin sopivassa suhteessa. Rakastan sotkea sormeni maaleihin ja musteisiin ja käytän mielelläni erilaisia pastoja ja ''mömmöjä''.


Töitäni on Paperilohikäärmeen ja oman blogini lisäksi esillä Taika-lehdessä, jonne olen tämän vuoden ajan kirjoittanut omaa palstaa. Voitin viime syksynä Taika-lehden järjestämän Vuoden askartelija 2013 -kilpailun ja pääsin sen myötä tekemeen yhteistyötä lehden kanssa. Olen mukana myös Paperilla-lehden blogissa uudessa skräppäyshaastetiimissä.

Tulette näkemään minulta tässä blogissa skräppäystä, minialbumeja ja kortteja mutta saatan innostua myös tuunaamaan. Teen mielelläni myös mixed media -tauluja ja kokeilen tekniikoita artjournaliini.

Ensimmäisenä DT-työnäni esittelen teille tämän skräppileiskan:


Aloitin työn levittämällä siveltimellä ohuen kerroksen valkoista gessoa Teresa Collinsin Something Wonderful -paperikon skräppikartongille. Gesson päälle levitin Dina Wakleyn Plastic Canvas-sabluunan läpi palettiveitsellä Dreamweaverin kirkasta kohopastaa. Seuraavaksi liimasin sinne tänne washiteippejä ja pitsisuikaleita. Liimauksen kuivuttua levitin päälle ohuen kerroksen valkoista gessoa.


Gessokerroksen kuivutta suihkin päälle Lindy's Stamp Gangin magical-jauheiden sävyistä Mad Hatter Mint ja Witch's Potion Purple sekoittamillani misteillä. Suihkeiden päälle roiskin vielä Dina Wakley Median Heavy Body -akryylimaaleja, sävyjä Night, Lapis ja Blackberry Violet. Päälle kuumensin Stampendous:n isorakeista valkoista kohojauhetta ja leimailin Dina Wakleyn Textures-setin leimasimella.

Koska taustasta tuli varsin runsas, halusin pitää koristeet yksinkertaisina. Tein itse kalvokoristeita leimaamalla Chocolate Baroquen Sunny Sunflowers-setin kukkaleimalla ja Archival inkillä piirtoheitinkalvolle. Lisäsin kuvan kaveriksi vielä kohojauheella päällystetyn puupahvikuvion. Otsikon tein valmiilla tarroilla ja koristeeksi liimasin vielä muutaman mustan puolihelmen.

Toivon kovasti, että onnistuisin inspiroimaan sinua askartelun maailmassa. Jos siinä onnistun, olen hyvin iloinen! Terveisin Kaisa

5 kommenttia: