sunnuntai 21. syyskuuta 2014

POP-tunnelmaa


Viikot ovat jo vierähtäneet Leimailutaivaasta, mutta vielä tapahtuma on kirkkaasti mielessä. Tein tämän työn lähes valmiiksi demoilessani siellä, vain pieni viimeistely jäi kotiin.

Työssä on käytetty pohjalla gesso ja Dina Wakleyn akryylimaaleja: Magenta, Blackberry, Lemon ja Tangerine, Akryylimaalit on levitetty sormella. Taustelle on leimattu Wakleyn Textures-leimoilla sekä Tim Holtzin leimoilla harmaalla ja mustalla Archival Inkillä.

Kaunotar on tehty sapluunan läpi Shake-maalitussilla (koko fine 2,5mm). Kapeakärkisellä maalitussilla voi piirtää lähes mille tahansa pinnalle: paperille, puulle, lasille, posliinille, nahalle jne. Se sopii erinomaisesti tarinointiin maalattujen taustojen päälle. Vesiliukoinen muste kuivuu vedenkestäväksi ja haalistumattomaksi. Väri on uskomattoman peittävä, yhdellä vedolla saa kauniin pinnan.

Reunat käsittelin violetilla Gelatos-puikolla.

----------------------------------------------------------------------------------

Oletko katsonut jo Paperilohikäärmeen kurssitarjontaa tälle syksylle? Pidän "Sormet maalissa"-kurssin tähän samaan tyyliin lauantaina 11.10. klo 15-18. Tervetuloa mukaan!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti