lauantai 13. syyskuuta 2014

Viikko sitten demottu: Akryylimusteet
Tällaista tuli demoiltua viikko sitten Leimaulutaivas ja Helmiplaneetta -tapahtumassa. 

Näytin art journal -kirjaan ja kerroin samalla akryylimusteiden ominaisuuksista. Ilman suunnitelmaa Vähän niinkuin vahingossa ilman suunnitelmaa syntyi tämän näköiset sivut.

Ajattelin, että jatkotyöstönä noihin kulmiin, värien päälle, voisi lisätä jonkun kuvan ja muutaman koristeen. Ajatus oli siis ehkä enempi skräppisivu, kuin puhdas artjournal.

Levitin gessotulle pohjalle ensin keltaista akryylimustetta sormin. Sen jälkeen tiputtelin väri kerrallaan pohjaan akryylimusteita ja suihkautin vettä päälle. Valuttelin musteet ja kuivasin paikalleen askartelupuhaltimella. Akryylimusteet ovat kuivumisen jälkeen pysyviä ja näin kerrostaminen onnistuu mainiosti, eivätkä edelliset kerrokset lähde mihinkään. Tummat reunat tein Dina Wakleyn Night akryylivärillä. Levitin akryylivärin sormella reunaan ja ennenkuin se ehti kuivaa laitoin päälle StencilGirlProduct maskin ja pyyhin kosteuspyyhkeellä irtoavan värin maskin läpi pois. Ja juu. Dina Wakleyn Night ei ole mustamusta vaan siniseen taipuva musta. Kaunis kuin mikä <3

Kamalaa kiirettä meinaa pukata ja omat leimailutaivaan ostoksetkin ovat edelleen purkamatta... Jos vaikka nyt viikonlopun aikana ;)

Näillä tähän lauantaihin... 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti