sunnuntai 21. heinäkuuta 2013

Riikinkukko

Paperilohikäärmeeseen tuli Chocolate Baroquen riikinkukkoleimasinsetit heinäkuun alussa... Nyt vihdoin sain nämä itsellekin hommattua. Ja tälläinen easel-kortti tuli tehtyä.Riikinkukko ja sulat on leimattu  paksulle kopiopaperille Tangled Peacock setistä. Väritykset olen tehnyt Pablo värikynillä, Taustapaperi on sitten taas leimattu kopiopaperille Peacock Parade -setistä. Olen pehmentänyt liian voimakkaita leimakuvioita Mix´d Media INX Jasmine -musteella. Kortti on rakennettu  valkoiseen 6x6 korttipohjaan. Turkooseja tarratimangeja laitoin kukkosen koristeeksi. Kohotin sekä kukkosen, että alasoikion näillä kohotarroilla. Ovat muuten kestäviä liimauksiltaan... :)

Lisäksi ostin tämän viikon Tampereen reissulla näitä 8x8 korttipohjia. Saa nähdä iskeekö ison valkoisen korttipohjan pelko ja saanko noin isosta kortista mitää aikaiseksi ilman paperileikkuria ;)

Edellisessä postauksessa on muuten meidän Dt-tiimin leidien tapaamisen korttituotokset. Käyhän arvuuttelemassa kuka teki minkäkin kortin ;)

<3 Maikkis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti