tiistai 13. elokuuta 2013

Frankfurt

Minäpäs taas skräppäilen. :)


Kävin tietokoneelta kuvia läpi ja päädyin valitsemaan tämän kuvan Saksan matkalta muutama vuosi sitten. Käytiin Starbucksilla aamukahvilla ja söin elämäni parasta suklaakakkua. :)

Huomasin kerrankin napata kuvan ennen kuin aloin kerrostaa paperita ja koristeita leiskaan. Taustana käytin Premier Cardstockin 12"x12" 250mgs paperia, jonka värjäsin suihkeilla. Käytin Lindy's Stamp Gangin mistejä: Plumeria Pink, Frenchy's Pink Pouf ja Kissin' Kenickie Coral. Mistit eli suihkutettavat musteet, joita käytin ovat Flat Fabioita, eli Lindy's Stamp Gangin kimalteettomia mistejä. Sivun kuivattelun jälkeen leimasin ruudukkoa The Artistic Stamperin Punk Plaid taustaleimasimella Brilliancen Pearlescent Coral-mustella, sekä sahalaita kuviota Woodwaren Geo Borders setin leimasimella Brilliancen Pearlescent Purple-musteella. Leimailujen päälle tein vielä tummia roiskeita Lindy's Stamp Gangin Vavavavoom Violet Starburstilla, joka on valmistajan kimalteellinen misti.

Kuvan alla olevat paperit ovat yksivärisiä kartongin paloja silppulaatikostani, johon leimailin päälle The Artistic Stamperin Calligraphic Mat #12 leimasimella Brilliancen Pearlescent Coral ja ColorBoxin Pinkolicious musteilla. Samalla tein muutaman ylimääräisen leimatun paperin, joista stanssasin BigShotilla Die-namicsin Butterflies stanssilla.

Frankfurt 7.2.2009 otsikko on piirretty Tando Creative Have your say sabluunan kanssa Neopiko-line-2 0,5mm tussilla. Samalla happovappaalla ja vedenpitävällä tussilla on myös kirjoitettu sivun tarinointi. Koristeina olevat puiset nuolet on maalattu Cosmic Shimmerin Sparkle Painteilla; Pink Mallow ja Amethyst Mist. Lisäksi käytin laatikosta muutaman napin ja pari klemmaria.

Ajattelin myös liittää tähän samaan yhteyteen aikaisemmin tekemäni leiskan, joka on jäänyt julkaisematta täällä blogissa.
 
Loma Lanzarotella
Tässä sivussa on myöskin käytetty mm. mistejä, MicroGlazea, sekä samaa perhosstanssia. Jos haluat lukea kuinka tämä sivu on tehty ja mitä tässä on käytetty voit lukea sen täältä omasta blogistani.

-Mileksi

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti