lauantai 31. elokuuta 2013

Svengaavat onnittelut!

Innostuin taas leikkimään Gelli Platellani, eli gelatiinipainoalustalla, josta kerroin edellisessä postauksessani


Kortti on tehty 6"x6" korttipohjalle, johon leimailin vähän palloja Brilliancen Pearlescent coral musteella ja joiden päälle tein roiskeita Lindy's Stamp Gangin Flat Fabio Toto's Tornado Black mistillä. Irroitin suihkepullon korkin ja roiskin pullon pilliosalla.

Oranssinpunainen paperi on valkoista 4CC 250 gsm kopiopaperia, johon tein kuviot Gellillä. Levitin telalla Gellin päälle pinkkiä ja kahta eri oransia sävyä akryylimaalia. Tasaisen akryylimaalikerroksen päälle painoin tekstuuria verkkomaisella kankaalla, josta syntyi pieniruutuinenkuvio. Laitoin maalin päälle StencilGirl Productsin Circles on Circles sabluunan, jonka päälle asettelin 4CC paperin, jolla nostin printin. :)

Korttipohjan päällä olevat paperit on stanssattu Go Kreaten L-Kehysstanssi Frilly #6:lla BigShotilla. Saksofoni on Die-Versionsin ja nuotit Die-namicsin. Sekä nuotit, että saksofoni on stanssattu Gellikäsittelyn saaneesta paperista pois, eli ne ovat aukkoja, joista näkyy musta tausta. Onnea-teksti on leimattu VersaMark vesileimamusteella ja embossattu Cosmic Shimerin Detail Black kohojauheella. Koristeina olevat tähdet ovat Scrapfellowin puupahvikuvioita, jotka maalasin pinkillä akryylimaalilla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti