maanantai 23. syyskuuta 2013

Aivan erikoista

Leimailutaivas on takanapäin ja Gelli Platella ja akryylimaaleilla demoilun lisäksi ehdin tehdä myös itselleni vähän ostoksia. Ostin itselleni muun muassa Splash Inkit eli akryylimusteet, joista saa neljästä väristä sekoitettua koko väriympyrän. 


Värittelin Splasheilla tämän The Octopode Factoryn 12,5cm korkean Cheshire Catin. Leimasin sen mustalla VersaFinella akvarellipaperille ja värittelin Splasheilla vesisäiliösiveltimen kanssa. Värin kuivettua piirsin kisulille vielä ripset NeoPiko Line2 0,5mm tussilla. Liimasin taustalle koko kissan alalle Bilteman kaksipuoleista leveää teippiä ja leikkasin vasta sitten irti. Leikkaamiseen käytin Tonicin Tim Holzin saksia, joissa on teflonpinnoite, joka estää liiman tarttumisen saksiin.

Liimasin kisulin Gelli Platella tekemäni taustan päälle. Tausta on ns. haamuprintti, eli ensimmäisen painannan ottamisen jälkeen Gellin pintaan jää maalia (mikäli on maalia on käyttänyt paksuhkon kerroksen) ja toinen paperi on painettu jäljelle jääneen maalin päälle. Taustassa näkyvät rataskuviot on tehty painelemalla Scrapfellown puupahvirataskuviota Gellin päällä akryylimaaliin. Tein rattaisiin pienen kahvan washiteipistä, jolla niitä saa nostettua helpommin maalin pinnasta irti. Washi on myöskin siitä hyvää teippiä kahvaksi, että sen saa myöhemmin irti ja kuviot voi käyttää esim. korttin koristeena. Lopuksi teippasin paneelin kiinni korttipohjaan kaksipuoleisella teipillä.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti