torstai 26. syyskuuta 2013

Kohojauheella suojaaminen

Värittelin Leimailutaivaassa Steampunk butterfly -setistä löytyviä ruusuja Touch -tusseilla. Tämän jälkeen väritin ruusut värittömällä Versamark -tussilla ja kohotin kirkkaalla kohojauheella. Näin sain ruusuihin pinnan, johon ei musteet tai suihkeet tartu. Suihkuttelin taustaan satunnaisen setin Lindy´s stamp gangin suihkeita. Lopputuloksesta tuli vähän liian tumma makuuni ja haalensin värejä hiukan vaalennussuihkeella. Jatkoin kotona työtä leimaamalla taustaa Urban beats -setistä löytyvillä leimoilla. Musteet ovat Mix`d media inxejä väreiltään Mossy ja Petals. Mustat rastit ovat Glitzin rullaleimasimella tehtyjä ja ne olen leimannut värillä Midnight. Taustapaperi on Teresa Collinsin paperikosta ja sitäkin olen hiukan leimaillut. Viimeistelyyn käytin pari pätkää vihreää pitsiä.


Materiaalit on aikalailla samat kuin yllä olevassa kortissa, mutta leimauksia olen jättänyt vähemmälle ja taustan värit ovat erilaiset. Reunat olen nakutellut reikäisiksi ja ommellut käsikäyttöisellä ompelukoneella. Taustan kirjava paperi on joku satunnainen varastoista ja pieni sydän on Scrapfellown. Tummanvihreä muste on nimeltään Verdigris.


Alkuperäinen mallikortti on hiukan rauhallisempi kuin yksikään paikanpäällä syntyneistä ja kotona jatketuista. Tässä on taustaan suikutettu Lindy´s stamp gangin mistejä väreiltään Hottie patottie hot pink ja Mango mania. Sydän on Scrapfellown Hello Love -setin puupahvikoriste.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti