sunnuntai 29. syyskuuta 2013

Joulukortti startti

Nyt sain sen aloitettua ajoissa, nimittäin ensimmäistä kertaa ikinä, joulukorttien valmistuksen ennen sitä viimetippaa! :)


Tässä kortissa tausta on tehty GelliPlatella beigellä ja kuparin värisellä akryylimaalilla. Tein ensin tasaisen kuparin värisen akryylimaalikerroksen telalla Gellin päälle ja painelin sen päälle jättikuplamuovilla, jonka jälkeen nostin printin ensimmäiselle paperille. Tässä vaiheessa Gellin pintaan jää ohut kerros kuparinväristä maalia niistä kohdin joissa oli kuplamuovia painettuna. Tämän aavistuksen kuivahtaneen maalin päälle, putsaamatta levyä välissä, levitin telalla beigeä akryylimaalia tasaisen kerroksen ja suoraan sen päälle laitoin kortintaustapaperin ja nostin printin. Eli tässä tekniikassa tulee yksi "hukkapaperi" myöhempiä projekteja varten. Taustapaperina ja lumihiutaleissa käytin 4CC:tä :)

Ripottelin taustapaperin päälle valkoista isorakeista kohopulveria, jonka sulatin paperin alta kuumailmapuhaltimella "lumituiskuksi". Samalla kohopulverilla VersaMark vesileimamustetyynyn kanssa päällystin myöskin lumihiutaleet ja kuorrutin Iloista Joulua kyltin reunat. Lumihiutaleet on stanssattu BigShotilla Spellbindersin Create-a-Flake Five stansseilla. Kiinnitin Lumihiutaleet ja kyltin Glossy acentsilla, tuputelen purkista pieniä liimapisteitä sinne tänne lumihiutaleiden sakaroihin. Lopuksi lisäsin koristeiksi Want2Scrapin puolihelmiä.


Tässä vielä kuva toisesta suunnasta, kun värien kiiltoa on niin vaikeaa saada näkyviin yhteen kuvaan. Ainakin omilla taidoillani. :)

4 kommenttia:

 1. Ompa kiva tekniikka ja kortti-kiitos ohjeistuksesta

  VastaaPoista
 2. Tykkään,koska ilman jouluista tekstiä ei heti lävähdä jouluisuus silmille.Itselläni kauhea vastenmielisyys tonttu-yms perinteikkäitä kortteja kohtaan.Ei vaan miellytä.
  Hyvin vähän itse teen jouluksi kortteja vaikka kova olen tuunaamaan askarteluja,ehkä mä nyt virittelen yhden "omatekoisen gellini" ihan joulukortteilua varten ja väsään asteen erilaisempia korttipohjia.
  Ja ainahan voi liimailla jonku perushemmo-BradPittin korttiin ja laittaa sille metallipaperista leikattu tonttumyssy päähän =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kuulostaa varsin hyvältä suunnitelmalta, mielenkiinnolla odotan lopputuloksia! :D

   Poista