sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Yksi onnellinen muisto lapsuudesta


Tämän leiskan rakentelin jo pari viikkoa sitten, silloin kun Gelliplate saapui taloon :) Työt välillä haittaavat harrastamista ja bloggaaminenkin jää harvemmalle. Mutta nyt siis tämäkin tänne.

Leiskassa on siis pohja rakennettu Gellin avulla ja värien ideat lähtivät tuosta noin vuonna 1981 otetusta kuvasta :) Gellin pohjalla on käytetty Andy Skinnerin maskeja ja sabluunoita, Children ja Burning rubber. Jotenkin vaan nuo maskit sattuivat tuohon kuvaan kuin nappi silmään. Kuvan taustalla oleva vihreä saab on meidän silloinen auto. :D

Muistot, jotka tuohon aikaan liitttyvät hyvin voimakkaasti tulevat hyvin esille tuosta kuvasta. Lämpimät kesäillat, farkut, hiekkapöly, jota oli silmät ja korvat täynnä ja parhaat kaverit, joiden kanssa tehtiin jos jonkinnäköisiä kolttosia. Lisäksi se ilo sekä riemu mikä lapsena oli ilman huolen häivää. Paljon Ihania ja Intensiivisiä muistoja. Tuon intensiivisyyden ja lämpimyyden halusin tuoda esille tuolla leiskan pohjaväreillä ja sillä, että leiska on täynnä väriä :D


Kukat on stanssattu Tattered Florals stanssilla farkkukankaasta ja paperista, joka on suihkutettu pronssinvärisiksi Lindy´s Stamp Gang suihkeilla. Lisäksi koristeena on metallikukkia.


Otsikko on stanssattu Die-versions Tickled Pink -stanssisetillä.


Tätä leiskaa oli kyllä melkoisen mukava tehdä :D Suorastaan terapeuttista. Tajusin, että minun on helpompi rakentaa leiskaa väreillä pohjalle, kuin suurilla määrillä kerroksia. Ainakin nyt.

Mukavaa sunnuntaipäivän jatkoa!!

<3 Maikkis

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti