perjantai 13. syyskuuta 2013

Turvallisilla vesillä

Tein tilauskortin kolmekymppiselle naiselle jonka mielenkiinnon kohteet eivät olleet tiedossani joten päätin lähteä niinsanotusti perusnätille linjalle. Epävarmana hetkenä huomasin myös valinneeni turvavärini.

Minulla ainakin on tiettyjä värejä ja teemoja joihin palaan aina kun inspiraatio ja into ovat aivan kateissa. Ne ovat tuttuja, turvallisia ja kauniita, niiden kanssa ei voi mennä vikaan. Onko teillä muilla tälläisia turvapaikkoja?


Leimasin 14 cm x 14 cm kartonginpalalle molempiin kulmiin Summer Lovin -leimasimella ja pienemmälle palalle herkän Elisabeth Bennetin. Väritin kuvat Derwentin Colorsoft -kynillä. Pehmeät värit voisi levittää tärpätin avulla mutta tällä kerralla käytin niitä ihan sellaisenaan.

Lopuksi leikkasin molemmille kerroksille yksiväriset violetit taustat ja stanssasin Spellbindersin kiinteäsiipisen perhosen samasta kartongista. Päällimmäinen pitsisiipinen perhonen on stanssattu valkoisesta kartongista ja värjätty yhdellä uusimmista Starburst -väreistä, Tea Pot Purplella.

1 kommentti:

  1. Onpa kaunis, minun lempivärit ja vielä perhonenkin. Erityisesti pidän kuvan tytöstä, herkkä.

    VastaaPoista