tiistai 1. lokakuuta 2013

Jos sä prinsessaa tahdot tanssittaa

Olimme Kuninkaan päivän kunniaksi lauantaina myymälässä rinsessoina tiarat päässä. Olin luvannut, että jos paikalle sattuu lapsia, heidän kanssaan askarreltaisiin kruunuja. Luvatessani ajattelin toki perinteisiä pahviversioita joihin liimailtaisiin kimalteita mutta kun lapsia ei näkynyt, lähestyin aihetta vähän toiselta kantilta.

Olen monesti suunnitellut tiaraa jossa pantaan kiinnitettäisiin helmiä eripituisten metallilankakieputusten päähän tähän tyyliin. Tälläkin kertaa se lykkääntyi hamaan tulevaisuuteen kun käsillä ei sattunut olemaan helmiä ja fiilis oli muutenkin överimpi.

Tämä siitä sitten syntyi kun yhdistettiin kolme filigraanikulmaa, puolitoista filigraanikoristetta, hiuspanta, strasseja ja E6000.


Huijasin hieman, sillä käytin Preciosan kristallistrasseja tarratimanttien sijaan. Onhan se myönnettävä, että niiden kimallus on aivan eri tasolla, joskin hintaakin on enemmän. Mainostetaan vielä sen verran kaveria, että kyseiset strassit ovat Bohemiasta.


Pienet puristimet olivat oiva apu kun odotteli liiman kuivumista. Kiinnitin ensin pannan keskelle nurjalle puolelle pitkältä sivultaan yhden kulman jota olin kevyesti vääntänyt kaarevaksi. Seuraavaksi liimasin samalle kohdalle pannan oikealle puolelle yhden filigraanikoristeen. Toisesta trimmasin saksilla melkein puolet pois keskiympyrän reunoja pitkin ja liimasin sen pystypäin kolmion kärkeen. Lopulta liimasin kaksi kaarelle taivutettua kulmaa lyhyeltä sivultaan molemmin puolin tätä keskimuodostelmaa pannan nurjalle puolelle.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti