tiistai 1. lokakuuta 2013

Lumihiutaleita joulukorteissa

Joulukorttiurakka ahdistaa monia. Pitäisi keksiä hyvä aihe, ehkäpä tehdä useampia samanlaisia kortteja ja mielellään helpolla mallilla. Yksi ratkaisu tähän ongelmaan on minusta ehdottomasti mistit, maskit ja mömmöt!

Ohessa olen kokeillut, miten lumihiutalesapluunalla (Tandon pienet lumihiutaleet, isompi on oma - tässä vastaava tuote), erilaisilla mömmöillä ja erivärisillä suihkeilla saa helppoja joulukortteja nopeasti.

Olen ensin sävytellyt paksua kopiopaperia (4CC) misteillä. Käytin kolmea eri värikombinaatiota: sininen, turkoosi ja harmaa. Sinisissä taustoissa käytin Azure Sea Asters ja Flat Fabio Danny's Zuko's Denim suihkeita, turkoosissa Ocean Breeze Blue + omista varastoista tummaa turkoosia ja harmaassa  Starburst Georgious Grey ja Starburst Whale Watch Blue suihkeita. Starburstit ovat helmiäishohteellisia ja Flat Fabiot mattoja suihkeita.

Mömmöjä on kokeiltu taustoissa useampaa erilaista - DecoArtin kohopastaa, Dreamviewerin kohopastaa, Viva Decorin kimallepastaa (väritön) ja Cosmic Shimmerin valkoista kohopastaa. Vertailun vuoksi käytin yhdessä kortissa myös Golden-merkkistä ultra light modelling kohopastaa, joka on Dreamviewerin kanssa hyvin samanlainen.


Viva Decor kimallepasta, siniset suihkeet + Goosepumps suihke, Tandon sapluuna


DecoArt kohopasta, siniset suihkeet, Tandon sapluuna


DecoArt kohopasta, turkoosit suihkeet, Tandon sapluuna


Cosmic Shimmer kohopasta, turkoosit suihkeet, Tandon sapluuna, The Octopode Factoryn lumiukko


Dreamviewer kohopasta, harmaat suihkeet, Tandon sapluuna


Golden kohopasta, siniset suihkeet, oma sapluuna

Dreamviewer kohopasta, siniset suihkeet,oma sapluuna ja The Octopode Factoryn tyttö

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti