maanantai 14. lokakuuta 2013

VerDay -maalien käyttö skräppäämisessä

Tein skräppileiskan kokeilemalla VerDay -maaleja taustapaperin tekemiseen. Levitin paperille ohuelti raudan väristä maalia ja tämän jälkeen lisäsin joukkoon vielä hiukan messinkiä. Suihkaisin päälle patinasuihketta. En lammikoiksi asti, mutta kuitenkin siten, että pinta on kostea. Maalit vaativat hiukan aikaa toimiakseen, joten tässä vaiheessa annoin työn kuivua yön yli. 

Juuri käsitelty paperi
Paperi seuraavana päivänä
Paperi pysyi yllättävän suorana metallimaalien jäljiltä. Joskus mistien ja gesson jäljiltä paperi saattaa olla hyvinkin kippurassa.

Valmis työ
Lisäsin pohjaan Dreamweaverin mustaa kohopastaa Stencilgirlin sapluunan lävitse. Pastan kuivuttua suihkin Lindy´s stamp gangin Frozen Jack Frost -mistiä samaisen sapluunan lävitse. Oikeasta laidasta löytyy leimasinjono, jonka tein Glitzin rullaleimasimella. Valokuvan tulostin kraft -kartongille ja teksti on leikattu Cameo -leikkurilla.

2 kommenttia:

  1. Ärsyttävän hyvän näköisiä sävyjä =)
    Ärsyttäviä siksi kun just ei pysty mitään hankkimaan,plaagh..

    VastaaPoista
  2. Upeita. Juuri hain pari päivää sitten maalit postista, en ole vielä ehtinyt kokeilla. Mielessä oli myös kokeilla paperilla, kun ensin luulin että pitää olla jotain erikoista paperia tms. NYT ei tarvii testata, kun täällä on jo homma hoidettu. Kiitos! Pään tai rasian tuunaus seuraavaksi. Ehkä gessoan pään mustalla nyt ensin.

    VastaaPoista