torstai 10. lokakuuta 2013

Kahdet kasvot

Paperilohikäärmeen DT-tiimin Maikkis lipsautti ennen Leimailutaivasta, että hänellä olisi irtopäitä ylimääräisenä. Yllätyshullut DT-tiimiläiset ilmoittivat oitis halunsa näihin ja niin minäkin marssin messuilta pois kassissa kolme irtopäätä. Vailla mitään suurempaa käsitystä, mitä minä niillä teen.

Hetken päästä se inspiraatio nousi ja myönnän että tämän pään tuunaus on ollut yksi hauskimmista askarteluprojekteistani. Tosin tunnustan myös, että en tiedä kyllä vielä, mitä minä tällä päällä teen :D

Maalasin ensin pään VerDay-metallimaaleilla - messinki sekä rauta ja suihkin päälle patina-ainetta, kun maali oli vielä märkää. Pää sai rauhassa kuivua seuraavaan päivään ja sitten aloitin koristeiden kiinnittelyn. Tällä kertaa upotin koristeet sekoitukseen erilaisia massoja, koska halusin muutaman purkin tyhjäksi ja yksinään massat eivät sopineet täysin tuonne pohjalle. Sen jälkeen kiinnittelin erilaisia mixed media-aineksia massan päälle. Mm ruuveja, filigraaneja ja metallikoristeita niin Paperilohikäärmeen valikoimista kuin omistakin varastoista, nappeja, pääsiäismunayllätyksiä, rattaita, pullonkorkkeja, strassikiekuroita) ja luovaa hulluutta. Kun massa oli kovettunut, maalasin koristeet uudestaan maaleilla ja patinoin niitäkin.

  Lopputuloksena oli teos - Kahdet kasvot.

2 kommenttia:

 1. Epätodellista...sain itsekkin ystävältäni kolme "vaihtopäätä"..aikansa ovat muhineet laatikossa ja nyt aloin ensimmäistä pitkällisen visioinnin (tai sen puutteen) jälkeen tuunata.
  Ja aiheeksi muodostui juurikin kaksinaamaisuus-aihe..
  Tosin aika eritavalla,mutta kuitenkin..
  Tuli vähän spooky olo kun näin blogilistalla Puuhiksen postauksen aiheen ja kuvan =)

  VastaaPoista
 2. Nyt jännityksellä odotan sinun tulkintaasi aiheesta!

  VastaaPoista