tiistai 22. lokakuuta 2013

Puuhiksen mixed media kurssin satoa


Viime lauantaina Paperilohikäärme täyttyi taas kerran askartelijoista ja vuorossa oli minun vetämä mixed media-kurssi. Kurssilla teimme ihanaisesta roskasta ja pienistä aarteista kanvas-taulun. Tulevien kurssien aikataulu löytyy täältä ja jos toivoisit jotain tiettyä kurssia, vinkkaa toki Elinalle!


 Tässä vaiheessa materiaaleja kasattiin joko tekemäni luonnoksen tai oman mallin mukaan pohjalle.

.


Seuraavassa vaiheessa koristeet saivat päällensä gessokuorrutuksen.

Lopuksi päästiin suihkuttelemaan mistejä ja sivelemään hohtavat vahat koko komeuden päälle. Tällä kertaa moni taulu päätyi pinkkivoittoiseksi. Ihan kaikista töistä en huomannut ottaa kuvaa, nimittäin ainakin yksi violettisävytteinen ja yksi pinkki puuttuu.Aika kului siivillä ja lopputuloksena oli todella upeita taideteoksia. Moni taulu saatiin valmiiksi asti ja osa päätyi viimeistelemään taulunsa kotona esim lisäämällä tauluun kuvan.


Tässä vielä minun työni - raakavaiheessa ja lopussa sävytettynä. Kyllä gessokuorrutus ja ihanat mistit saavat ihmeitä aikaan. Tässä on käytetty väreinä erilaisia vaaleanpunaisen sävyjä sekä ruskean sävyjä taittuen lopuksi lähes mustaan. Omalle ostoslistalle tuli yksi ihana sävy lisää... Ehkäpä vielä lisään tuohon tauluun jonkun tekstin - työ selvästi kaipaisi jotain pientä.

1 kommentti:

  1. Upeita, kertakaikkiaan upeita!!
    Kunpa nuo kurssit eivät olisi aina niin kaukana ...tahtois niin mukaan, mutta ei täältä asti pysty mitenkään pääsrmään paikalle.

    VastaaPoista