maanantai 28. lokakuuta 2013

Silmää VerDay -maaleilla

Tein muutaman kauhistuttavan työn, joihin Verday -maalit sopivat täydellisesti.


Aloitin työn maalamalla 4CC -paperin akryylimaalilla. Värillä ei ole väliä, koska pinta jää piiloon kerrosten alle. Kuivumisen jälkeen lisäsin kerroksen maskausnestettä ja annoin sen kuivahtaa melkein kuivaksi. Pinnassa olevat kraaterit olen saanut aikaan hieromalla maskausnesteen pintaan reikiä. Kiinnitin aikaansaadun verkkopinnan maalamalla pinnan jälleen akryylimaaleilla. Värillä ei ole väliä tässäkään vaiheessa. Maali toimii myös eräänlaisena pohjustuksena Verday -maaleille. Näihin töihin olen käyttänyt raudan ja messingin väristä maalia. Ensin maalataan pinta halutulla maalilla ja tämän jälkeen pintaan lisätään patinasuihke. Työn kannattaa antaa tämän jälkeen kuivua rauhassa. Keskeltä pilkottava silmä on omista varastoista ja väritin sen Touch -tussien neonväreillä. Loppuviimeistelyn tein pintaan metallinhohtoisella vahalla.



Rasian tekemisessä on samat työvaiheet kuin kortissakin. Lisäsin työhön vain ensimmäisenä muovisen silmän ja kohotin sen juurta hiukan Studion multi-medium matalla. Tähän tarkoitukseen sopivat myös kohopastat hyvin.

1 kommentti:

  1. Upea, mulla pää on viimeistelyä vaille valmis. Blogissa on keskeneräinen, jossa kyllä vähän jo verday maaleja sudittu...Varmaan lopullinen versio päästä ilmestyy viimeistään viikonloppuna. Sain liimattua Soturiprinsessalleni siivet ja kruunun mutta jotain väritystä vielä ja ehkä myös silmien maalaus...t.ansku

    VastaaPoista