torstai 6. kesäkuuta 2013

Avioliiton auvoiseen satamaan

Vaikka sitä itse tällä hetkellä mieluisten roiskii ja pitää hauskaa, välillä on tarvetta perinteisemmillekin korteille. Niinpä yritin rauhoittua hetkeksi hääkortin äärelle ja lopputulos oli yllättävän onnistunut vaikka itse sanonkin.


Kortin koko on melkoinen, noin 18 cm x 18 cm. Aloitin leikkaamalla päällimmäisen paneelin helmiäiskartongista ja tuputtamalla siihen ikkunan sabluunan läpi akryylimaaleilla. Käytin satunnaisesti sekaisin Green Patinaa, Blue Patinaa ja Bronzea. Olen mieltynyt jumbotöpöttimeen maalien töpöttelyssä vaikka se onkin ensisijaisesti tarkoitettu musteille. Sen pinnalta saa pyyhkäistyä aluksi ylimääräiset maalit paletin reunaan ja se on helppo huuhdella.

Seuraavaksi leimasin taustan tekstin kolmesti allekkain ruskealla musteella, Mix'd Media INX Leatherilla. Käytän sarjan tummempaa ruskeaa, Trufflea, huomattavasti enemmän mutta punaisempi Leather sopi pronssin kanssa paremmin. Leimasin tekstin päälle Creative Expressionsin Vintage Hearts setin sydämen. Nämä musteet pysyvät pitkään märkinä joten ne sopivat erinomaisesti embossaamiseen. Kaadoin siis koko komeuden päälle kirkasta, hienojakoista kohopulveria ja sulatin sen.

Sormukset on leimattu samalle helmiäiskartongille, embossattu, leikattu irti ja kiinnitetty 3D-tarrapaloilla. Stanssasin myös lehtikiekurat samasta väristä. Valkoiset ja luonnonvalkoiset mulperipaperikukat asettuivat kiekuroiden päälle satunnaisesti. Kukilla tuppaa usein olemaan oma tahtonsa, ne eivät asetu pakottamalla. Löydän yllättävän usein itseni juttelemasta kukkasille ja kyselemästä mitäköhän ne oikein tahtoisivat.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti