keskiviikko 19. kesäkuuta 2013

Lentää lentää ...


Kyllä tänään lenti muukin tuo lintunen tuossa kortissa. Jos joskus kortteilu voi olla turaamista niin tänään oli sellainen päivä. Kauheesti intoa ja meininkiä, mutta valmista ei meinannut tulla millään. Noh tässä kuitenkin yksi niistä useista turateoksista :D

Eli Marja -leimakuva on väritetty tällä kertaa Derwent:n Coloussofteilla. Stumpeerattu hajuttomalla ohenteella... Siivet saivat kuorrutuksen Stickles diamond kimalleliimalla.

Tausta on väsätty circles maskin läpi suihkimalla Lindys Stamp Gang:n Cosmopolitan PinkAmaryllis Burgundy ja Bells of Ireland Green suihkeita. Lintu on tehty swallows sabluunalla kultaisella kimallekohovärillä.

Pikkasen heitin linnun sekä Marja-keijun siipiin kuparinväristä Perfect Pearlia.

Siinäpä se. Jatkan harjoittelua.

<3 Maikkis

3 kommenttia:

  1. Tosi kaunis kortti <3

    VastaaPoista
  2. Sun täytyykin seuraavalla kerralla antaa mulle hyvät vinkit colorsoftien käyttöön, erityisesti noiden hiusten osalta!

    VastaaPoista
  3. Puuhis :D Tein väritysohjetta just blogiini... tosin inktenseille, mutta melkein samoin teen värityksen coloursofteilla. Hiuksiin: 1. neutraaliruskea esim. C530/c520 ja 2. tumman harmaa/musta C660/C650. :D http://kortteiluflow.blogspot.fi/2013/06/inktensen-varitysohjetta.html

    VastaaPoista