perjantai 7. kesäkuuta 2013

Maikkis esittäytyy Monoceroksen kera ;)

Minä, Maikkis, voisin sanoa olevani Paperilohikäärmeen Dt-tiimin itäisin henkilö. Tasapainotan tuota Tampere painoa asumalla Mikkelissä. :)


Olen askarrellut kortteja vasta vuodesta 2011 eli parisen vuotta ja KortteiluFlow-blogia olen pitänyt 2012 maaliskuusta. Koen edelleenkin olevani näiden tekniikoiden ja materiaalien kanssa askartelupuolella melkoinen noviisi ja opettelen jatkuvasti minulle uusia asioita. Tämän hetken rakkauteni korttiaskartelun saralla on erilaisten värien kanssa turaaminen. Alkuun temusin eri leimojen ja muiden materiaalien kanssa, mutta viimeisen vuoden verran olen tykännyt rakentaa suurimman osan korteista itseväritetyn kuvan ympärille.  Erilaisia värikyniä löytyy askartelupöydältäni useampaa sorttia ja jatkuvasti opettelen niidenkin käyttöä. Jottei värien käyttö käy yksipuoliseksi niin lisäksi olen pikkuhiljaa opetellut muitakin materiaaleja ja tekniikoita. Paperilohikäärmeen dt-tiimiin pääsy oli minulle valtava onnenpotku myös uusien materiaalien saralla :D Kaupan valikoima on haastanut minut tekemään paljon uusia asioita. Eli kyllä minulta värikynien lisäksi löytyy nykyään jo muutamia laatikoita esim. suihkeita, akryylimaaleja, vahoja, musteita, "erikoisaineita" ja muuta kivaa. :D  

Himppasen olen hypännyt välillä taulujenkin puolelle ja olen tehnyt muutaman "sekasotku" taulun, Mixed media tauluksi niitä kai voi kutsua. Lisäksi talven aikana maalasin akryyleillä joitakin pieniä teoksia. Maalaaminen ja taulujen tekeminen houkuttaa, se on suorastaan aivojen tyhjentämistä, mutta taulut vaan vaativat enempi aikaa, tilaa ja inspiraatiotakin. Ehkäpä tulevaisuudessa niillekin löytyy enempi aikaa. 

En koe, että minulla olisi vielä juurtunut mikään yksittäinen tyyli tehdä kortteja. (joku muu saattaa olla erimieltä ;)) Tunnusomaisinta on ehkä tällä hetkellä vain se, että käytän yleensä voimakkaita värejä. Tykkään haastaa itseäni ja siksi kokeilen ja opettelen uusia asioita jatkuvasti. Välillä onnistun ja välillä en, mutta askartelen, koska se on vaan niiiiiin kivaa! Nautin tästä aivan suunnattomasti :D

Askartelua häiritsee toisinaan tuo työnteko ;) Eli askartelen amiksen open työn vastapainona. Millin päässä on Tunnetaideterapeutiksi valmistuminen. Joten opiskelu ei tällä hetkellä vie enää aikaa harrastuksilta ;) Asun maalla, pellon reunalla, omakotitalossa. Perheeseeni kuuluu aviomiehen lisäksi kaksi ihanaa tyttölasta. Lisäksi meillä pyörii jaloissa kaksi perhoskoiraa ja yksi cornish rex-kissa ja ulkoruokinnassa seitsemän kotkottajaa ja yksi kiekuja. :D Eläimet ovat siis myös sydäntäni lähellä. 

Ja siitä aasinsillan kautta (vaiko yksisarvisensillan kautta) korttiin....

Värittelin perjantai-illan iloksi harvinaisen neutraalin ;) Monoceros-yksisarvisen digileiman Touch-tusseilla. 


Yksisarvinen sai ympärilleen muutaman paperin. Paperit ovat Teresa collins:n He said- ja Glitz:n Yours truly- paperikoista. Paperit on stanssattu GoCreaten Frilly#7 L-kehysstanssisetillä. Kuvan alle on käytetty kukkapitsiä ja lisäksi rehellisesti sanottuna askartelin kukkasia koristeeksi. Taivutin metallilehdistä kukkia leikkaamalla terälehden halki ja pyörittämällä palaset ympyräiseksi kukkasien muotoon. Lisäsin lehtiä myös ehjänä kukkasten rinnalle ja lisäksi laitoin korttiin muutaman kuparinvärisen naulankanta-haaraniitin ja  yhden kulmakoristeen. 

Siinäpä se. Nyt jumittaa jo pää. Täydennän myöhemmin, jos joku ammottava aukko tiedoissa ilmenee :D
Jaksoitkohan lukea loppuun asti :D

<3 Maikkis

1 kommentti: