tiistai 4. kesäkuuta 2013

City Scapen kanssa skräppäystä ja esittely

Heipä hei! Mahtavaa päästä mukaan Paperilohikäärmeen Desing Teamiin, tänne mahtavien talenttien joukkoon. Olen Milla Lampinen, bloginimeltäni Mileksi, ja olen harrastanut aktiivisesti askartelua vasta viime syksystä lähtien, joten paineet on kovat onnistua luomaan kauniita töitä, kun sain näin hienon pestin, mutta yritän parhaani! Eli olen hyvinkin vasta-alkaja vielä, mutta joulukortit olen näperrellyt vuosittain. :)

Harrastan pääosin skräppäystä, joka on vienyt täysin mennessään mutta joskus saatan väkerrellä muutaman kortinkin. Aloitin askartelemisen syksyllä kaverin innostamana ja ei mennyt kuin hetki niin löydettiin netistä askarteluhaasteita, jotka innostivat tekemään lisää. Askartelu toimii töiden vastapainona ja rentoutumismuotona.

Itseltäni löytyy BigShot-leikkuri, jonka hankin jo syksyllä. Näin ensimmäisen kerran leikkurin esittelyssä Tampereen käsityömessuilla 2011 ja se jäi mieleen, joten kun Hurahdin, isolla H:lla, askartelun maailmaan oli se hinnasta huolimatta helppo ostospäätös, jota en ole katunut päivääkään. :) Muihin lempityövälineisiini lukeutuvat tietenkin erilaiset stanssit BigShottiin, mistitmaskit ja leimasimet musteineen. Pidän uusien juttujen kokeilemisesta ja uusien tekniikoiden löytämisestä ja tekniikoiden yhdistelystä!

 Tässäpä sen pidemmittä puheitta ensimmäinen DT-työniSivu on tehty 12"x12" sileäpintaiselle valkoiselle kartongille. Aloitin taustan luomisen suihkimalla Lindy's Stamp Gangin Flat Fabio mistejä keltaista ja oranssia City Scape sabluunan kanssa. Flat Fabiot on kimalteettomia suihkeita. Sabluuna on moniosainen, joten peitin jo suihkittua ja kuivattua keltaista taivas alaa sabluunan toisen osan ja suojapaperin kanssa. Suihkin rakennukset Lindy's Stamp Gangin Moon Shadow Mistillä, Incandescent Copper-värillä. Moon Shadoweissa on mukana värillistä hohdetta. Mistit kuivuvat itsestään, mutta jos haluaa nopeuttaa tapahtumaa, on kuumailmapuhallin siihen loistava apu. Inksenttialsin puhallin on hyvin hiljainen ja itse pidän siitä huomattavasti enemmän kuin vanhasta raksamallistani.

Jatkoin vielä sabluunan kanssa työskentelyä ja piirsin sabluunalla NeoPiko tussilla kapungin ääriviivoja lisätekstuuriksi taustaan. Liimasin pari pätkää washiteippiä kuvan alle ja paperinpaloja, jotka olin värjännyt Lindus Stamp Gangin Flat Fabiolla. Osittain kuvan alta löytyy myös Die-Versionsin stanssilla stanssattu lyhtypylväs. "Kuin kaksi marjaa?"-otsikko on stanssattu Die-Versionsin Lady Liberty-stanssilla. Journalingin kirjoitin samalla happovapaalla NeoPiko tussilla, jolla piirsin kaupungin ääriviivoja. Paperinpalat ja lyhtypylväs, sekä pätkä ompelukoneen lankaa on kiinnitetty Glossyllä. Kirjaimet ja valokuvan kiinnitin kaksipuoleisella teipillä. Ennen kirjainten stanssausta liimasin kaksipuoleista teippiä paperin taustapuolelle, jolloin kirjaimista tulee "kirjaintarroja" ja ne on helppo asetella paikoilleen esim. pinsettien avulla.

3 kommenttia:

 1. Tervetuloa jengiin! Kerrohan, liimasitko ompelulangan kiinni koko matkaltaan vai vain joistakin pisteistä? Kuulostaa mahdottomalta saada liimattua siististi.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Liimasin langan kiinni pienen pieninä pisteinä aina muutaman sentin välein, niin lanka jäi siististi ja ilmavaksi. :)

   Poista
 2. Tämä on tosi hieno. Kuva on mainio myös!

  VastaaPoista