keskiviikko 5. kesäkuuta 2013

Päpsy esittäytyy

Minä edustan tässä DT-poppoossa varmasti sitä hidasta hämäläistä työskentelytyyliä ja väritkin mitä suosin töissäni on useimmiten hillittyjä.

Kortteja olen tehnyt pienestä pitäen mutta onhan se ollut ihan erilaista kuin nykyään. 2005 vuonna tutustuin 3D korttien ihmeelliseen maailmaan ja niitä tein sitten tarpeen mukaan nelisen vuotta kunnes 2010 vuoden alussa ostin ensimmäiset väritettävät leimakuvat ja sillä tiellä sitten ollaan...

Ensimmäisen vuoden ajan tein vähän kaikenlaisia kortteja mutta sitten pikku hiljaa alkoi muodostua oma tyyli ( tai ainakin niin luulen ). Moni varmaan osaa yhdistää minut maskauttuihin kortteihin mutta teen myös vintagekortteja. Joskus sitten iskee söpöstelykausi ja saatan tehdä jotain pinkkiä.

Tuo ehkä riittää tuosta kortteilun puolesta...

Asustelen Hämeenlinnassa ja perheeseeni kuuluu puolisoni, heinäkuussa 15 vuotta täyttävä tytär ja kaksi pitkäkarvaista mäyräkoiraneitoa Emmi -04 ja Nessa -07. Opiskelen viimeistä vuotta ammattikorkeassa ja minusta pitäisi tulla ns. oikeustradenomi eli joku voisi ajatella kuivaakin kuivempi työ mutta minua kiehtoo oikeus ja järjestys ;) Aikaisemmin tein työtä jossa koko luovuuteni kului asiakkaiden kanssa ja kotona ei juuri tullut kortteiltua, eli tämä rakas harrastus sitten sopivasti tasapainoittaa tulevaa elämääni.

Lopuksi jos laittaisin vaikka yhdestä vanhasta DT työstäni kuvan. Miten kortti on tehty niin voi lukea sitten postauksesta blogistani

Terveisin Päpsy

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti