tiistai 4. kesäkuuta 2013

Helppoja taustoja

Otin tänään käyttöön muutamia uusia Starburst -värejä ja suihkuttelin samantien sarjan korttitaustoja. Tekniikka oli niin kiva, että ajattelin jakaa sen tässä vaiheessa vaikken mitään valmiita töitä saanutkaan aikaiseksi.

Ensin siitä mainitusta käyttöönotosta: Lindy's Stamp Gangin suihkepulloissa on ostettaessa kaikki muu tarpeellinen lukuunottamatta vettä. Ensimmäinen homma on siis lisätä tuo puuttuva maaginen ainesosa. 

1. Avaa pullo ja kopistele suihkepäähän tarttunut jauhe pulloon. 
2. Väännä hana niin kuumalle kuin mahdollista ja täytä pullo etiketin merkkiviivaan saakka.
3. Kierrä suihkepää takaisin ja ravista pulloa kunnes kaikki jauhe näyttää liuenneen. 
4. Anna seisoa n. 10 minuuttia, ravista ja suihke on valmis käyttöön.

Tähän tekniikkaan toimii parhaiten nimeomaan Starburst tai Moon Shadow jotka molemmat sisältävät helmiäistä. Puhtaalle akvarellipaperille/kartongille leimataan haluttu kuvio värittömällä VersaMark -musteella. Käytin näihin 300 gsm teksturoitua Aquafine -paperia. Valitse mieluiten leimasin, jossa on suhteellisen paksuja rajoja. 

Suihkuta väriä reilusti koko alueelle ja anna kuivua. Helmiäinen ja väri tarttuvat erilailla taustaan ja leimakuvaan. Suosittelen olemaan tällä kertaa maltillinen ja antamaan paperin kuivua itsekseen puhaltimen sijaan, lopputulos jää selkeämmäksi.


Heikoin tulos oli Flora -taustaleimasimella jossa on ohuita ääriviivoja. Starburst -värit olivat Salt Water Taffy ja Cotton Candy Pink


Kiekura Nature Swirls -setistä ja tekstitausta, värinä Tibetan Poppy Teal.


Leafy Brocade -taustaleimasin, värinä Moonlit Mulberry.


Leafy Brocade -taustaleimasin, väreinä Heliotrope Purple Plum ja Moonlit Mulberry.


Leafy Brocade -taustaleimasin, värinä Wisteria Purple Blue.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti