tiistai 18. kesäkuuta 2013

Ja meillä kaikilla oli niin mukavaa

Kuten PiHi aiemmassa postauksessaan mainitsi, meillä oli sunnuntaina tapaaminen DT-porukalla. Jokainen kokosi sitä varten jonkinlaisen tarvikekuoren johon joko liittyi tai ei liittynyt lisäksi ohjeita käytettävistä elementeistä. 

Maikkis sai Päpsyn runsaan kuoren, joka sisälsi stanssattuja kuvioita, digileimakuvan, kohokuvioidun paperin, turkoosin paperin, tarratimantteja sun muuta. Stanssikuvioita piti ohjeiden mukaan käsitellä jotenkin ja kortin värimaailmaksi oli määritelty turkoosi.


Intrinsic-kansiolla kohokuvioitu paperi ja osa stanssikuvioista sai päälleen vihreästä ja turkoosista suihkeesta. Loput stanssatut kuviot päällystettiin Frantage -sarjan kohopulvereilla. Käytetyt värit olivat Aged Ivory ja Aged Gold. Kyseessä on melko suurirakeiset kohopulverit joihin on saatu "vanha" efekti lisäämällä varsinaisen värin sekaan hieman vierasta väriä.

Koko komeuden kruunaa Touch -tusseilla väritetty herkkä hääpari.

Minä sain Millan kuoren joka sisälsi stanssatun tägin ja lamppupylvään, valkoista paperinarua, metallisen avainkoristeen, mininappeja ja ohjeen käyttää keltaista suihketta ja pinkkiä tussia. Hetken aikaa niitä joutui pyörittelemään ennen suunnitelman syntymistä.


Aloitin kieputtamalla paperinarua akryylipalikan ympärille ja leimaamalla sillä tägiin keltaisella CHOXilla. hieroin samaa mustetta myös tägin reunoille sormin. Seuraavaksi suihkutin pohjaan ja paperinarunpätkään keltaista Starburst -suihketta.Värin nimi on Yellow Rose of Texas

Lamppupylväs sai päälleen kuorrutuksen kirkasta kohopulveria. Kyltin pieni avain on Steampunkery -setistä ja se on leimattu pergamenttipaperille StaZonilla. Koska muste sattui olemaan valmiiksi kädessäni, leimasin sillä myös taustan tekstin ja siivet.

Ja niin, se pinkki tussi. Sitä tuli mukaan vähän vähänlaisesti mutta kyllä sitä on. Nimittäin pienessä pätkässä paperinauhaa joka on kiinnitetty avaimeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti